Pot folosi lapte in loc de unt?

Pot folosi lapte in loc de unt?

Cu toate acestea, versiunea cu lapte integral va oferi cele mai moi produse de patiserie, deoarece încă mai este adăugată grăsime. Funcționează bine pentru a adăuga umiditate și structură pentru pâini și prăjituri rapide. Când înlocuiți: Pentru fiecare 8 uncii (1 cană) de unt, înlocuiți cu 1/2 cană de iaurt grecesc.

Nu pot să cred că untul nu e rău pentru tine?

Pentru tartina sa originală, marketerii margarinei îl laudă pentru că are „cu 70% mai puține grăsimi saturate decât untul”. Este adevărat, dar fiecare porție de 1 lingură de „Nu pot să cred că nu este unt” conține încă 2 grame de grăsime saturată care dăunează arterelor.

Puteți folosi ulei vegetal în loc de unt?

Ulei de măsline și vegetale. S-ar putea să nu mai ai unt, dar probabil că ai o sticlă de ulei la îndemână, așa că apucă-l pe băiatul rău și coace niște bunătăți. Uleiurile funcționează cel mai bine pentru brioșe și pâine rapidă, dar le puteți folosi și pentru prăjituri. Încercați ¾ de cană de ulei de măsline sau vegetal pentru fiecare cană de unt necesară.

Poate margarina să înlocuiască gătirea untului?

Margarina din cadă poate fi înlocuită cu ușurință cu untul de la masă pentru împrăștiere, iar unii oameni o folosesc pe plită pentru gătit, deși de obicei preferăm utilizarea uleiului în detrimentul margarinei în astfel de cazuri. … Utilizarea margarinei în loc de unt într-o rețetă testată cu unt poate da rezultate neașteptate.

    De ce există ulei în aluatul de pâine?

    Când se adaugă o componentă uleioasă în aluatul de pâine, nu numai că va îmbunătăți structura pesmetului, dar va face și o pâine mai moale și mai umedă. Acest lucru se datorează faptului că uleiul din aluat împiedică evaporarea apei în timpul coacerii. Pe măsură ce apa este reținută, menține pâinea coaptă umedă și fragedă.

    Poți folosi maiaua în loc de unt la copt?

    De ce ar trebui să folosiți maioneză la copt? Pentru că maiaua face fursecurile ultra-umede și o puteți folosi ca înlocuitor pentru unt în multe rețete. Deși rețeta ar putea suna puțin ciudată, aceste prăjituri sunt delicioase și au un gust asemănător cu un prăjitură clasică cu zahăr.

    Poți folosi maiaua în loc de unt?

    Încercați maioneză în loc de unt pentru prăjirea brânzei la grătar sau a ouălor amestecate – sau acordați maioneei un rol principal data viitoare când faceți piure de cartofi sau pâine cu usturoi. … Acest sub este ideal pentru pâine și brioșe rapide, deși pot deveni puțin mai dense cu acest schimb.