De ce este pâinea mea de casă grea și densă?

De ce este pâinea mea de casă grea și densă?

Pâinea densă sau grea poate fi rezultatul nefrământării aluatului suficient de mult. Amestecați sarea și drojdia împreună sau pierdeți răbdarea în mijlocul modelării pâinii și nu există suficientă tensiune în pâinea finită înainte de coacere.

Poți pune pâinea puțin fiartă înapoi în cuptor?

În cele mai multe situații, o pâine insuficient gătită poate fi reparată prin readucerea ei la cuptor pentru încă câteva minute. … Puneți pâinea înapoi într-un cuptor preîncălzit la 350 ° F timp de 10-20 de minute. Puteți întinde pâinea cu folie pentru a preveni să se rumenească în continuare, dacă este o problemă.

    Este untul sau uleiul mai bun pentru pâine?

    Untul topit poate fi înlocuit cu uleiul. Veți obține aroma untului cu cea mai mare parte a efectului de frăgezire al uleiului. … Pâinea făcută cu ulei tind să se păstreze puțin mai mult decât pâinea făcută cu unt.

      Uleiul va opri pâinea să crească?

      Acest lucru poate împiedica aluatul să crească corect și va lăsa pâinile coapte cu un gust neplăcut. Nu folosiți un castron uns cu ulei: trebuie să lăsați aluatul să crească într-un castron care este ușor acoperit cu un ulei neutru, cum ar fi porumb sau canola. … De asemenea, unele rețete necesită dovada aluat într-un loc cald, ca deasupra frigiderului.