Cum repari pâinea cu gumă?

De ce pâinea mea este gumosă?

Pâinea gumată sau lipicioasă este adesea rezultatul unei pâini nefapte. … când pâinea atinge temperatura de 180 până la 200°C pentru pâine moale, pâine complet coaptă. din motive estetice este mai bine sa lipesti termostatul pe marginea painii (dar in mijlocul painei) ca sa nu se vada holul din paine.

    Cum repari aluatul gumos?

    Dacă aluatul tău este atât de lipicios încât se lipește de tot, trebuie să adaugi puțină făină. Pe măsură ce îl frământați, asigurați-vă că mâinile și suprafața de lucru sunt acoperite cu un pud ușor de făină și adăugați câteva lingurițe de făină odată. Acest lucru va scăpa de lipiciitate.

    Semnificația tatuajului Medusa Ru
    Semnificația tatuajului Medusa Ru

    Cum faci o pâine ușoară și pufoasă?

    Dacă doriți o pâine mai ușoară, mai pufoasă, adăugați 2 linguri de lapte uscat la făină pentru fiecare bucată de pâine. Oțetul are un efect foarte asemănător cu aluatul ca acidul ascorbic. Ajută la menținerea aluatului împreună și întărește bulele, astfel încât acestea să nu explodeze.

    Poți să mănânci pâine cu gumă?

    S-ar putea să fiți gata să aruncați prosopul și să încercați oricum să vă mâncați pâinea, dar vă rugăm să nu o faceți. Pâinea făcută cu făină și/sau ouă poate conține bacterii periculoase. Cel mai bine este să joci în siguranță și să nu mănânci pâinea prea puțin gătită.

    De ce este pâinea mea prea umedă?

    Dacă pâinea pe care o faci este prea umedă, atunci cel mai probabil se datorează unei probleme cu cuptorul. Această problemă ar putea fi faptul că există prea mult abur în cuptor din cauza aluatului tău care are un nivel de hidratare deosebit de ridicat – poți remedia acest lucru deschizând ușa pentru câteva momente pentru a elibera aburul.