Cum arată grăsimea din caca?

Ce înseamnă când mâncarea ta nu se digeră?

Gastropareza este o tulburare care apare atunci când stomacul durează prea mult timp pentru a goli alimente. Această tulburare duce la o varietate de simptome care pot include greață, vărsături, senzație de ușurință plină și o golire lentă a stomacului, cunoscută sub numele de golire gastrică întârziată. Gastropareza poate fi cauzată de o varietate de probleme.

De ce tot ce mănânc îmi dă diaree?

Intoleranță la mâncare

O altă cauză comună a diareei după masă este intoleranța (alergia sau sensibilitatea) la un aliment. Iritanții obișnuiți includ lactatele, glutenul, soia, porumbul și anumite ingrediente artificiale, dar poate exista o intoleranță la aproape orice aliment.

Poate fi observată boala celiacă la o colonoscopie?

Concluzii: constatările colonoscopice în boala celiacă la dieta fără gluten pot dezvălui constatări semnificative, chiar și la pacienții fără anemie feriprivă. Este nevoie de studii suplimentare pe cohorte mai mari de pacienți pentru a stabili dacă colonoscopia la acești pacienți poate fi utilă clinic.

Ce anticorpi sunt crescuți în boala celiacă?

Primul pas:

Toate testele de sânge pentru boala celiacă necesită să urmați o dietă care conține gluten pentru a fi exacte. Anticorpi de transglutaminază tisulară (tTG-IgA) – testul tTG-IgA va fi pozitiv la aproximativ 98% dintre pacienții cu boală celiacă care urmează o dietă care conține gluten.