Ce se întâmplă dacă pui prea multă grăsime în aluatul de pâine?

Ce se întâmplă dacă pui prea multă grăsime în aluatul de pâine?

Când o rețetă de pâine conține multă grăsime, efectul este mai pronunțat. Un aluat cu multă grăsime poate dura mult mai mult să crească, iar această problemă este complicată de faptul că multe pâini încărcate de grăsimi au și mult zahăr. Excesul de zahăr întârzie, de asemenea, creșterea.

Ce face să mănânci prea mult unt?

Untul este bogat în calorii și grăsimi, așa că oamenii ar trebui să-l mănânce cu moderație sau să-l înlocuiască cu grăsimi sănătoase nesaturate. Consumul de mult unt poate contribui la creșterea în greutate și ar putea juca un rol în creșterea nivelului de colesterol LDL.

Ce se întâmplă dacă pun prea mult unt în biscuiți?

Folosind prea mult unt sau tăvi fierbinți de copt poate face ca aluatul să alunece peste tavă ca lava topită. Bucătătorii dornici prea nerăbdători să lase cuptorul să se preîncălzească în mod adecvat pot duce, de asemenea, la temutul biscuiți.

Ce se întâmplă dacă pui prea puțin unt în prăjituri?

Dacă adăugați prea mult unt, fursecurile pot fi plate și grase. Adăugarea prea puțin de unt poate face ca prăjiturile să fie tari și sfărâmicioase. … Adăugarea prea multor ouă poate avea ca rezultat biscuiți gumași, ca o prăjitură. Adăugarea prea puține ouă poate duce la prăjituri uscate și sfărâmicioase.

    Puteți adăuga unt în aluat după frământare?

    Motivul este că untul poate inhiba formarea glutenului. Acesta „acoperă” proteinele care ar forma gluten. Frământați mai întâi aluatul pentru a obține gluten, apoi adăugați untul în jurul glutenului deja format. Il poti adauga mai devreme, doar ajungi sa ai mai putin gluten si un aluat mai fraged.

    Cum îmi pot face pâinea mai ușoară și pufoasă?

    Dacă doriți o pâine mai ușoară, mai pufoasă, adăugați 2 linguri de lapte uscat la făină pentru fiecare bucată de pâine. Oțetul are un efect foarte asemănător cu aluatul ca acidul ascorbic. Ajută la menținerea aluatului împreună și întărește bulele, astfel încât acestea să nu explodeze.

    De ce este dur aluatul meu de pâine?

    Aluatul suprasolicitat se va simți adesea strâns și dur. Aceasta înseamnă că moleculele lichide au fost deteriorate și nu se vor întinde în mod corespunzător, ceea ce face ca pâinea să se rupă și să se rupă mai ușor. Dimpotrivă, un aluat care este prea puțin prelucrat va fi mai greu de format într-o formă de bilă.

    Cât durează până se înmoaie untul?

    Cel mai bun mod de a înmuia untul pentru o rețetă este să-l puneți pe blat timp de aproximativ 1-2 ore. Timpul depinde de vreme și de cât de răcoros vă păstrați bucătăria.

    Care este diferența dintre untul înmuiat și untul la temperatura camerei?

    Dacă este mai cald, grăsimea de unt începe să se topească, ceea ce duce la prăbușirea bulelor de aer pe care încercați să le creați prin smântânire. Deci, dacă îți menții casa mai caldă de 68°F, chiar vrei un unt cu câteva grade mai rece decât temperatura camerei – ar trebui să fie flexibil, dar totuși ușor ferm, nu moale și moale.