Ce se întâmplă dacă nu pui unt în pâine?

Este necesar untul pentru pâine?

Adăugarea de unt (nesărat) sau ulei (măsline sau vegetal) în cantități mici la pâine are ca rezultat o creștere mai mare, o crustă mai crocantă și o durată de valabilitate mai lungă. Când se adaugă grăsime în cantități mari, cum ar fi pentru brioșă, rezultă o textură mai moale și mai puțin volum.

Ce pot folosi în loc de unt în pâine?

Puteți înlocui untul cu oricare dintre o varietate de alte grăsimi solide. Margarina, shorteningul, untura sau uleiul de cocos pot lua locul untului. Luați în considerare aroma atunci când schimbați una dintre aceste grăsimi cu unt. Este posibil ca margarina să nu modifice substanțial aroma, dar untura sau uleiul de cocos o vor face.

Pot sări peste untul într-o rețetă?

Puteți înlocui untul în rețetele de copt cu sos de mere neîndulcit folosind jumătate din cantitatea de sos de mere ca cantitatea de unt cerută în rețetă. A face acest lucru este util dacă urmăriți caloriile de grăsimi, trebuie să adăugați puțin mai multe fibre sau pur și simplu nu aveți suficient unt pentru o rețetă.

Se poate folosi ulei în loc de unt în pâine?

Pâine, brioșe, chifle, prăjituri, cupcakes – O înlocuire 1:1 funcționează de obicei bine (1 cană de ulei pentru fiecare 1 cană de unt). Dar puteți reduce uleiul cu până la 3 linguri pe cană dacă doriți să mențineți același nivel de grăsime în rețeta dvs. Dacă faceți acest lucru, puteți crește opțional lichidul cu 1 până la 3 linguri pe cană.

Ce face adăugarea de lapte la pâine?

Laptele este folosit pentru a adăuga aromă. Imbogateste aluatul si confera painii o culoare cremoasa, pesmet moale si o crusta aurie.