Ce se întâmplă dacă nu pui ulei în pâine?

Ce se întâmplă dacă nu pui ulei în pâine?

Pâinea de secară fără ulei avea o crustă ușor tare, mestecată. Grăsimile funcționează ca frăgezitori în pâine, acoperind unele dintre proteinele care formează gluten, împiedicându-le să se hidrateze și să se conecteze pentru a forma rețele mari care ar duce la duritate.

Pot folosi ulei în loc de unt în pâine?

Pâine, brioșe, chifle, prăjituri, cupcakes – O înlocuire 1:1 funcționează de obicei bine (1 cană de ulei pentru fiecare 1 cană de unt). Dar puteți reduce uleiul cu până la 3 linguri pe cană dacă doriți să mențineți același nivel de grăsime în rețeta dvs. Dacă faceți acest lucru, puteți crește opțional lichidul cu 1 până la 3 linguri pe cană.

Care este cel mai bun înlocuitor pentru unt?

Cel mai bun înlocuitor pentru unt ca mediu de gătit

Untul are unul dintre cele mai scăzute puncte de fum dintre toate grăsimile de gătit, așa că aproape orice alt ulei funcționează bine. Deoarece untul adaugă și aromă acestor feluri de mâncare, încercați un ulei mai aromat precum avocado sau măsline.

Este mai bine să gătiți ouăle în unt sau ulei?

Uleiul poate fi încălzit la o temperatură mai ridicată și asta vă permite să obțineți tigaia frumos și fierbinte pentru a crea o margine crocantă mică a ouului. Untul oferă ouălor un finisaj cremos.

Vezi și   Ce ușurează durerea de artrită?

Este uleiul de cocos sau untul mai bun pentru tine?

În timp ce avocado și nucile sunt grăsimi bune, uleiul de cocos este o grăsime saturată și, prin urmare, nu este mai bună pentru noi decât untul, spune Asociația Americană a Inimii în sfatul său actualizat. Ei spun că poate crește colesterolul „rău”, chiar dacă este adesea comercializat ca aliment sănătos.

Ce este un înlocuitor al untului în pâinea cu banane?

Sos de mere

Puteți înlocui untul în rețetele de copt cu sos de mere neîndulcit folosind jumătate din cantitatea de sos de mere ca cantitatea de unt cerută în rețetă. A face acest lucru este util dacă urmăriți caloriile de grăsimi, trebuie să adăugați puțin mai multe fibre sau pur și simplu nu aveți suficient unt pentru o rețetă.

Poate margarina să înlocuiască untul?

Margarina din cadă poate fi înlocuită cu ușurință cu untul de la masă pentru împrăștiere, iar unii oameni o folosesc pe plită pentru gătit, deși de obicei preferăm utilizarea uleiului în detrimentul margarinei în astfel de cazuri. … Utilizarea margarinei în loc de unt într-o rețetă testată cu unt poate da rezultate neașteptate.

    Cu ce ​​pot înlocui untul topit?

    În rețetele care necesită unt topit, cum ar fi brioșe, pâine rapidă sau clătite, încercați să înlocuiți o cantitate egală de ulei vegetal sau ulei de cocos topit. Uleiurile pe bază de legume adaugă umiditate și sensibilitate. Și uleiul de cocos, deși nu conține lactate, este solid și la temperatura camerei, așa că va acționa similar cu untul.