Ce face pâinea ușoară și pufoasă?

Puteți adăuga apă în aluatul uscat de pâine?

Dacă aluatul a crescut de mai puțin de o oră, este posibil să adăugați puțină făină sau apă, amestecați din nou bine și lăsați-l să crească în continuare. Mai mult de atât și riscați să compromiteți calitatea pâinii. Cel mai bine este să începi puțin și să adaugi câte o lingură, ca să poți fi controlat.

Cum repari aluatul tare?

Dacă aluatul conține prea multă făină în comparație cu apă, rezultatul va fi un aluat de pizza uscat, dur, cu care este greu de lucrat. Soluția simplă este așadar să adăugați mai puțină făină. Cu cât este mai mare hidratarea (cu cât aluatul conține mai multă apă), cu atât va fi mai moale, mai elastic și mai flexibil.

Horoscop chinezesc 2023 anul iepure...
Horoscop chinezesc 2023 anul iepurelui de apă neagră.

Ce pot face cu pâinea aluoasă?

Este destul de simplu să salvați o pâine insuficient gătită și să creați o pâine decentă. Încălziți cuptorul la 350 F, întoarceți pâinea la cuptor și coaceți încă 10 până la 20 de minute. Acest lucru va funcționa chiar dacă pâinea s-a răcit, ceea ce este similar cu pâinea la coacere.

Puteți pune pâinea prea puțin fiartă înapoi în cuptor?

În cele mai multe situații, o pâine insuficient gătită poate fi reparată prin readucerea ei la cuptor pentru încă câteva minute. Acest lucru este valabil pentru pâini în care exteriorul pâinii poate părea complet întărit, dar interiorul pâinii este încă gumos. Puneți pâinea înapoi într-un cuptor preîncălzit la 350 ° F timp de 10-20 de minute.

Poți găti prea mult pâinea?

@mien da, poți coace pâinea. Nu este atât de mult o problemă încât se va arde, (OK, depinde de temperatura pe care o utilizați), dar este posibil să devină prea uscat. În special pâinele îmbogățite, care se presupune că sunt foarte fragede, sunt susceptibile să sufere atunci când sunt coapte în exces.