Care este mai bun pentru prăjituri unt sau ulei?

Care este mai bun pentru prăjituri unt sau ulei?

În timp ce untul conține buzunare de aer care îl ajută să-și păstreze forma, uleiul este mai compact. Nu o poți modifica cu adevărat din starea inițială. Ca să nu mai vorbim că folosirea unui ulei aromat, cum ar fi uleiul de măsline, într-o prăjitură, îți poate oferi un produs copt care este puțin mai ciudat. Desigur, vă puteți aștepta la un aluat mai moale.

Ce pot folosi în loc de unt pentru prăjituri?

Uleiurile de canola, vegetale și de măsline sunt grăsimi pure și pot fi înlocuitori minunați pentru untul la copt. Ceea ce le poate lipsi în aromă, ele compensează umiditatea. Dacă puteți, utilizați o combinație 50/50 de unt și ulei în rețetele care necesită unt – în acest fel obțineți o aromă de unt și umiditatea din ulei.

De ce prăjiturile mele nu sunt niciodată plate?

1. Ai adaugat prea multa faina. Unul dintre cele mai comune motive pentru care fursecurile nu s-au răspândit în cuptor este că ați adăugat prea multă făină. Biscuiții se bazează pe raportul perfect dintre unt și făină pentru a se întinde exact cantitatea potrivită atunci când sunt coapte.

Vezi și   Bertolli este mai bun pentru tine decât untul?

De ce sunt prăjiturile mele plate și grase?

Adăugarea prea puțină de făină poate face ca prăjiturile să fie plate, grase și crocante. Bicarbonatul de sodiu ajută prăjiturile să se răspândească în exterior și în sus în timp ce gătesc. … Adăugarea prea mult unt poate face ca prăjiturile să fie plate și grase. Adăugarea prea puțin de unt poate face ca prăjiturile să fie tari și sfărâmicioase.

    Cum faci prăjituri mestecate, nu prăjituri?

    Pentru ca prăjiturile tale să fie moi și mestecate, trebuie să adaugi două tipuri de zahăr în cantități diferite. Adăugați mai mult zahăr brun și mai puțin zahăr granulat împreună cu mai puțin unt decât de obicei pentru a obține prăjiturile tale perfecte moi, mestecate.

    Ce face biscuiții mesteci?

    Ei bine, răspunsul lung și scurt la prăjiturile mestecate este că totul ține de conținutul de umiditate. Fursecurile care sunt dense și mestecate încorporează mai multă umiditate în aluat. Acest lucru se poate realiza prin înlocuiri cu ingrediente sau chiar prin schimbarea modului în care încorporezi anumite ingrediente.

    Uleiul vegetal face prajiturile moi?

    Acest lucru vă oferă posibilitatea de a înțelege aluatul pe bază de ulei și de a înțelege cum funcționează ingredientele împreună. Rețetele pe bază de ulei fac de obicei biscuiți cu o pesmet moale, asemănător unui tort, deși pot avea o crustă crocantă dacă creșteți cantitatea de zahăr.

    Ce pot folosi in loc de margarina sau unt?

    Înlocuitori sănătoși de margarine

    1 cană 60% până la 70% ulei vegetal tartinat sau ulei de măsline, care nu conțin grăsimi trans. 1 cană de tofu (cel mai bine în brownies). 1 cană prune pentru bebeluși (cel mai bine în produse de patiserie închise la culoare, datorită culorii). 1 cană de sos de mere neîndulcit, care reduce grăsimea și adaugă vitamina C.